De lækreste gluten-ægge-mælkefri kernescones med grønkål, æble og kanel.

Fremstillingstid:45 min
Forberedelsestid:15 min
Total tid:120 min
Kategori:bagværk
Rækker til:10-12
Metode:bagning
Fremgangsmåde
Blend grønkål og vand og hæld det i en skål.

Tilsæt loppefrøskaller og pisk i ca.15 sek med piskeris.

Tilsæt æbletern og alle de tørre ingredienser.

Smør 10-12 silikone muffinforme med kokosolie eller klaret smør og fordel dejen i dem.

Lad dem hvile i 1 time og bag dem på 190 gr. i ca. 45 min.
Ingredienser
125 g glutenfri havregryn
75g mandelmel
120 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
80 g sesamfrø
10 g salt
10 g kanel
1 stort æble i små tern
2 håndfulde grønkål
4 dl vand
18 g loppefrøskaller