Suppen her er en af de allerbedste måder at få kollagen på. Fordi suppen er kogt på kyllingevinger og/eller lår, der består af skind, brusk, sener og knogler får vi alt det kollagen vi har brug for i kroppen som byggemateriale til alt vores strukturelle væv og overflader. Kollagenet i suppen korresponderer med kollagenet i vores eget væv. Den er god for hud, led, sener, knogler og hele indersiden af fordøjelseskanalen. Desuden lindrer den ved forkølelse og halsbetændelse

Forberedelsestid:10 min
Kategori:supper
Fremgangsmåde
Put hele molevitten i en suppegryde.

Bring det i kog og skru ned på lav varme så suppen bare simrer let.

Lad den simre i 12 - 48 timer.

Hæld suppen på skoldede glasflasker og stil i køleskabet.

På den måde kan den holde sig i mindst 1 uge.

Den kan også fryses ned i de portioner, der passer dig.

Ingredienser
1 ½ kg. Kyllingevinger og/eller lår
vand til det dækker + 5 cm
6 fed hvidløg
3 stilke citrongræs
8 limeblade
Frisk ingefær efter smag
10 sorte peberkorn
2 dl. rødvin eller hvidvin eller 1 dl.citronsaft